Theater

Queer Planet

Terug naar overzicht
Datum wo 02 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Queer Planet is een actuele en multidisciplinaire show over ‘in between’ en in de war zijn. Over wat te doen als je verliefd bent op je macho vriend en waarom je je niet langer als een meisje wilt gedragen. Over gender en het ontsnappen aan binair denken.Queer Planet zet zich af tegen de heersende normen en trekt ieders hokje in twijfel. Een energieke confetti-voorstelling vol acts, songs en performances over queerness en de zoektocht naar identiteit. Met een all queer topcast, waaronder Rick Paul van Mulligen en Tessa Jonge Poerink. Ook voor een straight publiek!

Regisseur Noël Fischer werkt met een queer cast aan deze energieke performance. Na het met sterren overladen Trojan Wars is QUEER het volgende project dat dit team aangrijpt. Queer als politieke stromingQueer als identiteitQueer in de geschiedenisQueer als communityQueer als kunstvorm!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 13,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.