Rapunzel De Familiemusical (4+)

Terug naar overzicht
Datum di 26 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Rapunzel De Familiemusical (4+)

Prinses Rapunzel heeft prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met een speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar een kapper die in het bezit is van zo’n bijzondere schaar, ontmoet ze Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit haar te ontvoeren en op te sluiten. Zal Tobias haar vinden? En komen haar lange haren dan misschien nog van pas?Sita Vermeulen als Rapunzel, vele betoverende liedjes, schitterende kostuums en natuurlijk een flinke dosis humor: dit sprookje mag je niet missen!

Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie! In 2022 werd Belle en het Beest De Musical van Van Hoorne Entertainment zelfs bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.