Kinderen

Ravi de Robot (5+)

Terug naar overzicht
Datum zo 16 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ravi de Robot (5+)

Het huis van Sas zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor en de koelkast komt de drankjes brengen. Alles in huis beweegt vanzelf. Hartstikke handig. Maar Sas mist iets: een vriend. Vrienden maken vindt ze maar lastig. Alles verandert wanneer ze Ravi ontmoet. Niet zomaar iemand, want Ravi is een robot. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Ze zijn altijd samen. Haar vader wordt er gek van. Wat moet hij met dit nieuwe gezinslid? Want... robots leven toch niet? Of wel soms? In deze swingende familievoorstelling nemen Marcel Osterop, Whitney Sawyer, Yung-Tuan Ku, Georgi Sztojanov en een échte robot je mee op een avontuur waarin de wereld op zijn kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.Tip! Bestel de Jeugdserie 6-8 jaar voor slechts €18,50.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 7,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.