Theater

Ray Klaassens

Terug naar overzicht
Datum wo 27 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ray Klaassens

Schouwburg Hengelo en Boekhandel Broekhuis zijn trots dat ze op woensdag 27 maart Ray Klaassens, bekend van o.a. Kamp van Koningsbrugge, mogen ontvangen voor een interview. Aanleiding hiervan is het verschijnen van zijn biografie en motiverende boek '𝐆𝐫𝐨𝐞𝐢𝐩𝐢𝐣𝐧'. Vanaf juni 2024 zal Ray met een theatervoorstelling met de gelijknamige titel door het land touren.

Over Ray

Achter je liggen de lessen en voor je de kansen! Ray Klaassens neemt je mee op een reis door zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal. Van de straten en bossen van Helmond naar de Koninklijke Militaire Academie, en vervolgens naar bijzondere en gevaarlijke oorden over de hele wereld. Ray deelt onder andere zijn inzichten, geleerd in de jungle van Belize en tijdens bombardementen in Beiroet. Maar hij deelt ook zijn grootste les met ons. Deze kreeg hij in 1995 op een veldbedje op de Veluwe. Zijn boodschap: groei gebeurt buiten je comfortzone, en daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig. Ray gaat deze avond ook in gesprek met Kim Lammers, een voormalig hockeyinternational uit Nederland.

Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds opnieuw uitdagen. Zijn sleutel tot succes? Moeite doen, telkens opnieuw. Want groei zal altijd een beetje pijn blijven doen. Toeschouwers worden geïnspireerd de daad voor eens en voor altijd bij het woord te voegen. Ray deelt inzichten over het spanningsveld tussen aanpassingsvermogen en volharding, maar leert de toeschouwer tegelijk dat het zinloos is om je druk te maken over dat waar je geen invloed op hebt. Bovendien legt Ray in niet mis te verstane woorden uit dat er een direct verband is tussen de resultaten die je boekt en de inspanning die je ervoor geleverd hebt.

Boek

Bij aankoop van een ticket kun je het boek Groeipijn voor slechts € 20,00 erbij aanschaffen. Ray komt deze na afloop van de voorstelling signeren!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.