Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Remembrance

Terug naar overzicht
Datum za 20 nov. Locatie Kristalkerk Hengelo
P.C. Hooftlaan 210, Hengelo
7552HC Hengelo

Remembrance

Na bijna twee jaar van intense stilte klinkt eindelijk weer koormuziek! Een bijzonder moment nu we als koor weer voor u staan om u te laten genieten van prachtige muziek.

We openen het concert met het voor zesstemmig koor geschreven ‘Herr, nun lässest du deinen Diener in Friede fahren’ van H. Schütz, daarop aansluitend het dubbelkorige ‘Ich lasse dich nicht’ van J.S. Bach en we sluiten het muzikale gedenken af met de “Musikalische Exequien” van H. Schütz. Studenten van het conservatorium ArtEz Zwolle zullen de solistenrollen invullen. De begeleiding op orgel en kistorgel is in vakkundige, muzikale handen van Jeroen Pijpers.

Na de pauze nemen wij u mee op weg naar het licht van advent. De muziek bouwt op naar het licht, melodieus en sprankelend, muziek van Parry, Mäntyjärvi, Britten en MacMillan. Muziek uit een andere tijd en met een heel andere sfeer.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 15,- via website, €17,50 aan de kassa in de kerk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.