Datum za 24 sep. Locatie Wijkcentrum De Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Repair Café

Repair Café Hengelo is één van de vele landelijke repair cafés waar je met jouw kapotte spulletjes naar toe kan gaan om deze samen met de reparateurs te repareren. Repareren is een snel verdwijnende kunst die nodig een comeback moet maken. Gelukkig zijn er nog mensen die deze kunst uitstekend beheersen. Zo ook de vrijwilligers! Zij delen deze vaardigheid en kennis graag met u.

Samen repareren

Nou is het niet zo dat je jouw kapotte apparaat afgeeft en later weer ophaalt. Er wordt alleen gerepareerd bij het repair café zelf en we benoemen je daarbij tot assistent bij jouw eigen reparatie. De bedoeling is om je te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn de reparateurs ook een beetje onderwijzer.

Heb je niets te repareren? Kom dan voor een kopje koffie of thee. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een praatje. Tot Repairs!

Data

Zaterdag 24 september
Zaterdag 15 oktober
Zaterdag 12 november
Zaterdag 3 december

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.