Diversen

Repair Café Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 16 okt. Locatie Wijkcentrum de Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Repair Café Hengelo

Repair Café Hengelo is één van de vele landelijke repair cafés waar je met jouw kapotte spulletjes naar toe kan gaan om deze samen met de reparateurs te repareren. Repareren is een snel verdwijnende kunst die nodig een comeback moet maken. Gelukkig zijn er nog mensen die deze kunst uitstekend beheersen. Zo ook deze vrijwilligers! Zij delen deze vaardigheid en kennis graag.

Leren repareren

Nou is het niet zo dat je jouw kapotte apparaat afgeeft en later weer ophaalt. Er wordt alleen gerepareerd bij het repair café zelf en je wordt daar benoemd tot assistent bij jouw eigen reparatie. De bedoeling is om te laten zien en ervaren dat repareren loont. Eigenlijk zijn de reparateurs ook een beetje onderwijzer.

In het repair café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Het repair café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

Kopje koffie

Heb je niets te repareren? Kom dan voor een kopje koffie of thee. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een praatje. Tot Repairs!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.