Datum vr 21 apr. Locatie P.C.Hooftlaan 210
7552 HE Hengelo

Rhapsody in Blue

Reden is dat deze magistrale compositie van componist George Gershwin de rode draad is in het programma, en de piano een extra accent krijgt. Solist is pianotalent Evander Eijsink, hij is sinds vier jaar pianist in het TJSO. Bijzonder te melden is dat ook pianoleerlingen van Oyfo Kunstenschool aan deze avond zullen deelnemen. Zij spelen o.a.een tweetal composities van Einaudi en worden begeleid door groot symfonieorkest. Een prachtige kans voor deze talenten!

Ook zal een quatre-mains compositie van F. Poulenc worden gespeeld door Senna Vos en Marijn Wormgoor, deelnemers aan het Prinses Christina Concours 2023.

Concertmeester Jildou van Felius zal vioolconcert nr.7 van componist Rode spelen, Daphne Korte en Sytse Bouma beide fagotspelers in het TJSO, zullen ieders één deel voor hun rekening nemen van het Fagotconcert van W.A.Mozart.

Het concert wordt geopend met ouverture Zauberflöte van W.A.Mozart en afgesloten met de bekende L’Arlesienne Suite van G.Bizet.

Kortom een avond om te genieten van muzikale jonge talenten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

tjso.nl
info@tjso.nl

Prijzen

Volwassenen EUR 10,-
Kinderen t/m 16 jaar EUR 5,-

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.