Dans, Kerst

Rhythm of the Dance: The Christmas Edition

Terug naar overzicht
Datum vr 30 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Christmas Edition

Meer dan 10 jaar stond deze succesvolle authentieke Ierse dansvoorstelling tijdens de kerstperiode in de Nederlandse theaters. Nu is Rhythm of the Dance: The Christmas Edition terug! Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren hoort te zijn: een opzwepend spektakel vol traditionele dans en muziek in gezellige kerstsfeer. Een feelgood-uitje in de donkerste dagen van het jaar!

Laat je in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. In Rhythm of the Dance: The Christmas Edition brengen jonge Ierse topartiesten - met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar - op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.