Datum do 26 jan. t/m za 28 jan. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551CV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 26 januari 20:15 uur
Vrijdag 27 januari 15:00 uur
Zaterdag 28 januari 20:15 uur

Film: Rimini

Richie Bravo, ooit een succesvolle popster, leidt een losbandig bestaan in de Italiaanse badplaats Rimini. In een permanente staat van verdoving geeft hij concerten aan gepensioneerden in louche hotels, heeft hij tegen betaling seks met fans en weet hij zijn gokverslaving tussen de bedrijven door ook nog te onderhouden. Als zijn dochter op een dag met een eis om geld zijn leven terug instapt, komt er abrupt een einde zijn bijzondere leefstijl. Rimini is de nieuwe speelfilm van Ulrich Seidl, maker van sterke sociale satires als zijn Paradies-trilogie en de documentaire Hundstage. Met deze film verkent hij het einde van roem en het begin van verval.

Van de maker van o.a. de ‘Paradies-trilogie’: Paradies: liebe, Paradies: Glaube en Paradies: Hoffnung. (Vertoond in Filmhuis Hengelo in seizoen 2013-2014).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden
€ 10,25 voor niet-leden
Bij de prijs van uw kaartje is een drankje na afloop in de 'Green Room' inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.