Muziek, Herfstvakantie

Rocktober

Terug naar overzicht
Datum za 26 okt. Locatie Pastorieplein
Pastoriestraat 37
7551 DL Hengelo

Rocktober op het Pastorieplein: nieuw muziekfestival in Hengelo!

Zet dit nieuwe herfstfestival alvast in de agenda: zaterdag 26 oktober, Rocktober op het Pastorieplein!! Als één van de hoofdacts kunnen we nu al de internationale sensatie Skerryvore aankondigen.

Vanaf vier uur ’s middags tot middernacht betreedt een arsenaal aan bands het podium in de speciaal daarvoor ingerichte tent. Voor Rocktober op het Pastorieplein hebben Plan B, Tante Jo, ’t Neutje, De Pastorie en De Cactus de handen inééngeslagen.

Skerryvore

Het belooft een mooie Rocktober-dag te worden voor de muzikale fijnproevers. Een klein tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. Trots zijn we op het contracteren van de Schotse rockband Skerryvore. In Nederland nog geen bekende naam, maar Skerryvore tourde al door heel Europa, Verenigde Staten het Midden-Oosten en zelfs China! De show in Hengelo maakt deel uit van de komende tour die o.a langs Ierland, Schotland, Duitsland, Zwitserland en Denemarken voert. Op Spotify is Take My Hand de best beluisterde song van Skerryvore met al bijna 5 miljoen streams!

Schotse invloeden Afkomstig uit Glasgow en die invloeden hoor je terug, denk daarbij aan andere Schotse muziekgrootheden als Big Country, Simple Minds of Ultravox. En ja, zelfs de doedelzak wordt niet geschuwd! Live een regelrechte sensatie en wees niet verbaasd als je de naam Skerryvore volgend jaar tegenkomt op de grote Nederlandse festivals!

Meer bands voor het festival op 26 oktober worden spoedig bekend gemaakt. De kaarten voor Rocktober op het Pastorieplein kosten in de voorverkoop 20 euro en zijn te verkrijgen via de website van De Cactus, www.decactus.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

decactus.nl

Prijzen

De kaarten voor Rocktober op het Pastorieplein kosten in de voorverkoop 20 euro en zijn te verkrijgen via de website van De Cactus, www.decactus.nl.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.