Romeo and Juliet: The Final Hours

Terug naar overzicht
Datum za 30 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De intriges en conflicten van de families van twee jonge geliefden in de laatste uren voorafgaand aan hun onvermijdelijke lot.Aan de hand van flashbacks beleeft het publiek de hoogtepunten van het beroemdste liefdesverhaal aller tijden, als in een versnelde film waarin de beelden samensmelten en verwarrend worden, tot ze zich plots haarscherp openbaren.Een oudere man, een oudere vrouw, een jongen en een meisje nemen deel aan de voorstelling in de rollen van Romeo en Juliet als ouder koppel en als kinderen. Zij symboliseren de evolutie van de liefde en laten zien dat ware liefde van alle leeftijden is.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

De rode draad in deze prachtige voorstelling is, net als in de vorige producties van ImPerfect Dancers Company, een atletische lichamelijkheid – een uitgesproken fysieke taal om emoties te uiten en om de meest intieme gevoelens en complexe aspecten van de menselijke ziel te onderzoeken. Via het universele medium van dans en theater willen zij nagaan of eeuwenoude sentimenten evolueren in de tijd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.