Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Rondje Hengel’eau

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 28 mrt. Locatie Waterpark 't Genseler

Openingstijden:

Vrijdag t/m Zondag, starttijd tussen 12.00 - 16.00 uur

Rondje Hengel’eau

HENIG LOP’N & ONMEUNIG GENIET’N

Vanaf vrijdag 26 maart heeft de Twentse Bierbrouwerij een spiksplinternieuw wandelroute namelijk ‘Rondje Hengel’eau’. Ze hebben een wandeling van 7 kilometer uitgezet rondom het prachtige waterpark ’t Genseler.

Naast de wandeling hebben ze ook nog een extra spelelement toegevoegd. Dit maakt je wandeling net wat leuker en interactiever. Ideaal om samen met een gezelschap te doen, voor zowel jong als oud.

Natuurlijk laten ze jullie niet met lege handen weggaan. Naast de routebeschrijving en speluitleg krijg je een heerlijk overlevingspakket mee. Het overlevingspakket zit in een limited edition Twentse Bierbrouwerij tas en is gevuld met een huisgemaakt broodje pulled pork salade, blokjes kaas, flesje naar keuze Twents Pils, Wit of Radler en een kortingsbon.

Voor kids tussen de 4 en 12 jaar hebben ze een kids bag. Zij krijgen een flesje fris, kindersuprise ei en een witte bol met kaas.

Wie, wat, waar?

  • Vanaf 26 maart is dit arrangement te boeken voor elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag t/m 25 april.
  • Starttijden zijn tussen 12.00 tot 16.00 uur.
  • Haal de route en het overlevingspakket af bij hen op locatie.
  • Reserveren kan via de website, telefonisch of per mail.
  • Wil je nog de wandeling door Oele lopen? Ook deze is nog beschikbaar, neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.
Pasen

Met Pasen hebben ze speciale starttijden namelijk tussen 10.00 tot 16.00 uur. Na het wandelen kun je, indien gereserveerd, een heerlijke Paasbrunch box afhalen. Bekijk deze ook via de website.

*Na de wandeling kun je met de kortingsbon door de Drive Thru voor heerlijke BBQ gerechten. Zo kun je thuis nog even nagenieten van de gezellige wandeling. Tip: begin rond 13.30/ 14.00 uur met de wandeling zodat jullie meteen door kunnen naar de Drive Thru, die geopend is van 16.00 tot 19.30 uur.

Voor meer informatie en om te reserveren kijk op www.twentsebierbrouwerijproeflokaal.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00
€5,00 voor kinderen t/m 12 jaar

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.