Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Ruud Hermans

Terug naar overzicht
Datum do 10 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 20.30 - 22.30 uur

Ruud Hermans

Velen zullen het vertrouwde stemgeluid van Ruud Hermans kennen van de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s, waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was hij een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene. Iedereen kende de hit Somewhere Between, die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Nu heeft die prachtcarrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior!

The Voice Senior

Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud direct een verpletterende indruk achter en dit blijft hij ook doen bij zijn volgende shows. In Back In Town zal Ruud samen met zijn band, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€21,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.