Schouwburg Hengelo on Tour - Hasselo

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 25 jun. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

Schouwburg Hengelo on Tour - Hasselo

Van 23 t/m 25 juni 2023 vindt er in en rondom het Kulturhus Hasselo het driedaagse festival Schouwburg Hengelo On Tour plaats. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor het publiek.

Programma vrijdag

De Comedy Camper komt langs en brengt 4 cabaretiers met zich mee. Zij zullen vrijdagavond het festivalprogramma openen.

Programma zaterdag

Naast de optredens is er op zaterdag een informatiemarkt. Op de informatiemarkt zullen organisaties/verenigingen etc. laten zien en informeren wat hun organisatie/vereniging allemaal doet. Als hoofd-act staat er op zaterdagavond de band O'llainnis, een Keltische folklore band met Nederlandse roots.

Programma zondag

Het festival wordt afgesloten door Blend, een ensemble bestaand uit meesterviolist Sergiy Bolotny, arrangeur/componist/contrabassist Tim Nobel en gitarist/violist Don Hofstee. Het trio wordt dit keer aangevuld met Manuel Davila Ares, solotrompettist van het Noord Nederlands Orkest, en Stefan Kirschbaum die slagwerker is bij dit orkest. Klezmer, gypsy, tango, licht klassiek en jazz, het programma van Blend is breed. Virtuoos, meeslepend en origineel!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor het publiek.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.