Datum wo 24 aug. Locatie Paviljoen de Ontmoeting
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Schrijven in het park

Een dag schrijven met de omgeving als inspiratiebron. Die omgeving is het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo: een park met grasvelden, oude en jongere bomen, een rozentuin, een speeltuin, een muziekkoepel, een vijver met kunst erin: genoeg inspiratie! Voor deze schrijfsessie wordt de Paviljoen de Ontmoeting gebruikt als uitvalsbasis.

Probeer genres uit

Je gaat onderzoeken wat en hoe je allemaal over het park kunt schrijven. Je probeert genres uit bijvoorbeeld gedicht, column, sprookje, reisverhaal, zkv (zeer kort verhaal). Voor de meesten zal het non-fictie worden, maar een fictief verhaal mag uiteraard ook! Alles mag, niets hoeft. Zowel geschikt voor beginners als voor meer gevorderden.

Aanmelden

Je kunt eigen lunch meebrengen, maar je kunt ook gebruikmaken van de catering van 'De Ontmoeting'. Aanmelden kan tot 10 augustus telefonisch of via info@detalentuin.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€55,00 incl. koffie bij de start

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.