Datum do 22 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 22 december 20:15 uur
Vrijdag 23 december 20:15 uur
Woensdag 28 december 20:15 uur
Vrijdag 30 december 20:15 uur

Film: See how they run

In de jaren vijftig worden de plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk abrupt stopgezet nadat de beoogde regisseur wordt vermoord. De zaak wordt onderzocht door de opgebrande inspecteur Stoppard en de enthousiaste beginneling Constable Stalker. Ze belanden in een raadselachtig mysterie en proberen op eigen risico de dader te ontmaskeren.

Agatha Christie liet in haar testament vastleggen dat haar toneelstuk The Mousetrap niet mocht worden verfilmd zolang het nog werd opgevoerd. Aangezien het stuk nooit uit de theaters is verdwenen, is een filmversie dus altijd uitgebleven. See How They Run speelt een listig spel met dit gegeven: het verhaal draait om een moordzaak achter de schermen van The Mousetrap, in het Londen van de jaren vijftig en zit tjokvol verwijzingen naar het stuk. Het resultaat is een amusante whodunnit, met scherpe dialogen en acteurs die zichtbaar genieten.

Informatie

Regie: Tom George
Speelduur: 98 min., 12+
Land: VS, 2022
Cast: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson, Adrien Brody, Jacob Fortune-Lloyd, Pippa Bennett-Warner, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Shirley Henderson, David Oyelowo, Pearl Chanda, Sian Clifford

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 8,25 voor leden
€ 10,25 voor niet-leden
Bij de prijs van uw kaartje is een drankje na afloop in de 'Green Room' inbegrepen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.