Diversen

Shopping Weekend

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 31 okt. Locatie Binnenstad Hengelo

Shopping Weekend

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober vindt in de binnenstad van Hengelo de eerste editie van '𝐒𝐡𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝' plaats! De binnenstad wordt dan omgetoverd tot een waar shop-walhalla. Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste (mode) trends voor herfst en winter? Lees je graag een goed boek bij de open haard of wil je jouw interieur een upgrade geven? Kom dan het laatste weekend van oktober naar Hengelo! De meeste winkels zijn dan geopend Γ©n er is genoeg te beleven. Enne heb je iets teveel geshopt? Drop dan je aankopen bij een 'Shop&Drop' punt, kan jij lekker verder winkelen.

De gezamenlijke horecaondernemers zorgen voor een hapje en drankje en is er een foodtruck.

Programma

Zaterdag en zondag zijn er diverse acties in de winkels en is er gave Hengelo Kadokaart actie. Zondag 31 oktober is er een boeken-, vintage- en kidsmarkt, muziek en dans.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.