Diversen

Shopping Weekend - Kerst editie

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 18 dec. Locatie Binnenstad Hengelo

Shopping Weekend - Kerst editie

Vier keer in het jaar vindt in de binnenstad van Hengelo '𝐒𝐡𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝' plaats! De binnenstad wordt dan omgetoverd tot een waar shop-walhalla. Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste (mode) trends? Lees je graag een goed boek bij de open haard of wil je jouw interieur een upgrade geven? Kom dan tijdens het Shopping Weekend naar Hengelo! Want tijdens deze weekenden is er allerlei extra entertainment in het centrum: extra gezellig dus!

Programma

Deze editie is een sfeervol kerstshopweekend! Met een kerstmarkt, diverse sfeeractiviteiten, acties en natuurlijk de schaatsbaan.

Het programma voor deze editie vind je binnenkort hier.

Kom op de fiets!

Naar de stad op de fiets, dan stal je je fiets natuurlijk voor niets. Fietsenstalling Kloosterhof, bij winkelcentrum Thiemsbrug is tijdens openingstijden ook nog eens toezicht aanwezig. Zij houden een oogje in het zeil zodat jij zonder zorgen je boodschappen doet óf je drankje drinkt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

uitinhengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.