Showmeister: een komedie over sterven

Terug naar overzicht
Datum za 03 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wanneer de hypersuccesvolle voetbalcoach Mario, een rol van Jim Bakkum, hoort dat hij nog maar een jaar te leven heeft, stort zijn wereld in. Mario besluit zijn laatste dagen te besteden aan een ultiem cadeau voor zijn miljoenen fans: een theatershow over zijn leven. Met de wereldberoemde Mario in je zaal heb je gegarandeerd een hit, weet Fabio (Thomas Höppener) van het theater waar Mario zijn show op wil voeren. Maar ook al schrijft zijn theater rode cijfers; Fabio gaat nog liever failliet dan dat hij ruimte geeft aan dit soort plat entertainment! Helaas voor Fabio is de afdeling Marketing het daar niet mee eens en starten de repetities volgende week...Een ontroerende komedie over twee tegenpolen die op zoek gaan naar wat hen verbindt.Tip! Theater Oostpool schudt je wakker. Bestel de Oostpool-serie voor slechts € 55,00.

Theatermakers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen zijn onmiskenbaar de stem van nu. Ze maken theater waarin hun generatie aan het woord komt, met nieuwe komedies die zowel tragisch als kritisch zijn. Na de millennial-hit Baby Crazy (2021) en de instant classic Detective Moncler (2023) brengen Hulst en Tarenskeen met Showmeister, een komedie over sterven een ontroerende Komedie over twee tegenpolen die op zoek gaan naar wat hen verbindt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.