Datum t/m do 19 mei Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Silence of the Tides

Intens cinematografisch portret waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat. Een film die in- en uitademt met de getijden van het Werelderfgoed, een van de grootste aaneengesloten wetlands ter wereld, terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent. Een hypnotiserende blik op de cycli en contrasten van de seizoenen: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Een poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wind, mist en voortdurend veranderend licht.

Uit de pers

★★★★ Trouw: Overdonderende documentaire over het Waddengebied. “Het is smullen van deze terug-naar-de-basis film waarin beeld en geluid centraal staan en die je echt op een groot scherm in de bioscoop moet ondergaan."

★★★★ NRC: Pieter-Rim de Kroon geeft met deze film zowel poëzie als drama aan het waddengebied.

★★★★ de Volkskrant: Een filmische liefdesbrief aan de Wadden. De zonnetaferelen, geschoten door cameraman Dick Harrewijn, behoren tot de mooiste, meest hallucinante die ooit in een Nederlandse film te zien waren.

Speeldata

Je kan de film bezichtigen op woensdag 18 mei en donderdag 19 mei. Je kan via deze link alvast tickets scoren!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,25 normale prijs
€8,25 met Filmpas of CJP

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.