Simon & Garfunkel Revival Band

Terug naar overzicht
Datum za 03 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Simon & Garfunkel Revival Band

Er zijn maar weinig artiesten van wie de stemmen zo perfect samensmelten als die van Simon & Garfunkel. Het legendarische duo scoorde in de jaren zestig en zeventig hit na hit met hun subtiele folkpop en perfecte samenzang als kenmerk. En dat is precies wat Simon & Garfunkel Revival Band ook kenmerkt! De stemmen van Michael Frank (gitaar) en Guido Reuter (viool, fluit, piano) benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden nagenoeg perfect. Van ballads als Scarborough Fair en The Sound Of Silence tot meer uptempo werk als Mrs. Robinson en Cecilia: deze geweldige band laat het tijdperk van die grote hits gloedvol herleven. Sluit uw ogen en u waant zich bij Simon & Garfunkels fameuze concert in Central Park!

De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.