Datum t/m zo 11 sep. Locatie Café De Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Single Cafe 40-65jr.

Zaterdagavond 10 september 2022 organiseert Dating Oost in samenwerking met café De Cactus een single party voor de doelgroep ±40-65jr.

Dating Oost

Getty Schepers van Dating Oost: "Als je boven de 40 bent en je bent gescheiden of je partner is overleden, dan wordt het moeilijk om op een gegeven moment er weer op uit te gaan. Je (getrouwde) vrienden willen wel een keertje mee, maar iedere zaterdagavond? Zij hebben niet altijd zin of tijd om jou te vergezellen op wederom een saaie zaterdagavond die anders weer eindigt in je eentje op de bank met de afstandsbediening..... Voor díe doelgroep zijn onze single party's ontstaan. Wáár ga ik naartoe en met wie?"

Geen vleeskeuring

'Met wie' is nu niet nodig, 90% van de singles komt alleen, weet Schepers. "Wij staan de hele avond bij de entree, iedereen wordt persoonlijk ontvangen. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. Singles komen binnen, vinden het even spannend, maar sluiten direct bij elkaar aan een statafel en het contact loopt al. Er is geen 'vleeskeuring', dat denken mensen soms", zegt matchmaker Schepers.

Avondje gezelligheid

"We hebben een deejay en er kan gedanst worden. Mensen praten direct met elkaar, het dansen volgt dan ook vaak vanzelf. Een uitgaansavond om nieuwe contacten te leggen, het is géén datingavond. De druk mag niet op het daten liggen. Daar heeft niet iedereen behoefte aan. Maar een avondje gezelligheid wil iedereen wel een keer. Nieuwe vrienden maken, babbelen, borrelen, lachen, herkenning vinden bij elkaar, hapje, drankje en flirten mag"

Extra informatie

De aanvang is 20.30 uur en vooraf aanmelden is niet nodig. Ook is een lidmaatschap van Dating Oost is niet nodig! Meer informatie kan je vinden op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€13,50 incl. koffie en hapjes

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.