Datum za 23 jul. Locatie El centro de la salsa
Tuindorpstraat 120
7551 AW Hengelo

Singles gaan salsa dansen

Zaterdagavond 23 juli ben je tussen 20 en 21 uur welkom in El Centro de la Salsa in Hengelo (ov) aan de Tuindorpstraat 120 in Hengelo (OV) voor een gezellig singlescafe. Doelgroep voor deze avond is tussen ±40-67 jaar. Tevens is er tijdens deze singlesparty een salsa workshop.

Persoonlijk welkom bij de entree

Je krijgt een lekker kopje koffie en sluit je aan bij een sta-tafel. Je legt direct contact, dat gaat bij onze singlesparty's altijd heel natuurlijk. Vóór 21 uur mag en kan er al gedanst worden. Gewoon lekker disco en vrij dansen. Misschien wil je zelfs op deze grote dansvloer nog een stijldansje wagen?

Om 21 uur pakt SALSA dancemaster Glenn Wielingen de microfoon en vraagt iedereen naar de dansvloer te komen om gezamenlijk de eerste stapjes te leren van de salsa. Super leuk. Lachen met elkaar. Lachen om elkaar. Vanzelfsprekend is het een ultra beginnersles, dus denk niet: 'oh jeee, dat kan ik niet'. Nee, NIEMAND kan het. Misschien heeft ooit een enkeling een keertje eerder salsa gedanst, maar 99% zal beginner zijn.

Entree:
€13,50 incl. koffie en hapjes. Heel graag gepast betalen bij de entree. DatingOost heeft GEEN pin. Vooraf aanmelden is NIET nodig. Een lidmaatschap is ook NIET nodig, single zijn WEL!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 13,50 inclusief koffie

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.