Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

SKATE 4 daagse

Terug naar overzicht
Datum t/m za 04 sep. Locatie Startpunt: Hengelose IJsclub
Van Alphenstraat 17
7556 JT Hengelo

Openingstijden:

Woensdag, donderdag & vrijdag start tussen 18.00 - 19.00 uur
Zaterdag start tussen 16.00 - 17.00 uur

SKATE 4 daagse

Van 1 t/m 4 september organiseert de KNSB de skate4daagse. De Hengelose IJsclub faciliteert dit door vier dagen de mogelijkheid te bieden vanaf het clubgebouw aan de Van Alphenstraat 17 in Hengelo een route van 30, 15 of 5 kilometer aan te bieden die geskate kan worden. Deze routes zullen in het clubgebouw liggen, maar ook per dag als GPX-bestand beschikbaar worden gesteld op www.hijc.nl.

Er kan 1 t/m 3 september gestart worden tussen 18.00-19.00 uur en op 4 september tussen 16.00-17.00 uur. Houd er rekening mee dat het dan 's avonds al weer sneller donker wordt door vroeg te starten en/of lampjes mee te nemen.

Extra informatie

Na afloop van de tocht kan er in de kantine nog een drankje gedronken worden. Hier kan met PIN worden betaald. Er zal uiteraard rekening gehouden worden met de dan geldende coronaregels. Let er verder ook op dat je voldoende bescherming draagt, zoals een helm en pols-, elleboog- en kniebescherming.

Meer informatie is te vinden op www.skate4daagse.nl en www.hijc.nl. Deelname is op eigen risico. Houd bij slecht weer de website van de Hengelose IJsclub in de gaten. Bij veel regen of onweer zal het in verband met de veiligheid niet doorgaan. Voor vragen mag je altijd mailen!

De Hengelose IJsclub

De Hengelose IJsclub is een schaatsvereniging met ruim 400 actieve sporters, die naast het schaatsen in de wintermaanden ook actief bezig zijn met wielrennen, skeeleren en hardlopen. Pupillen, junioren, senioren en masters schaatsen zowel recreatief als in wedstrijdverband (langebaan en marathon) op de IJsbaan Twente in Enschede en tijdens vorstperiodes op de Combibaan in Hengelo.

Dankzij het werk van een groot aantal vrijwilligers, bestuursleden, commissieleden, juryleden en een 40-tal onbetaalde trainers is het mogelijk om alle leden veel plezier aan de zo mooie schaats- en skeelersport te laten beleven.

De grote kracht van de Hengelose IJsclub is dat iedereen alle sporten op zijn eigen niveau kan doen in bij elkaar passende groepen, zowel qua leeftijd als niveau. Vanaf 6 jaar is iedereen van harte welkom bij onze club. Informatie over contributie, lidmaatschap e.d. tref je op deze website aan: www.hijc.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Pakketten:
Basic - gratis
Plus - €7,95
Premium - €32,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.