Cabaret

Snacks! Het vetste uitje van dit seizoen

Terug naar overzicht
Datum wo 27 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

SNACKS! is dé smakelijkste voorstelling van dit seizoen, met in de hoofdrol Neerlands favoriete snack: de kroket! Zinnenprikkelend muzikaal komedietheater, in een wit plastic bakje. Alles zit tegen voor snackbarhouder Willem (gespeeld door Anne-Marie Jung), maar ze wil koste wat het kost het frituurvet in haar snackbar weer laten spetteren en borrelen. Dankzij een wanhoopspoging de zaken op orde te krijgen belandt ze in een krankzinnige reis door tijd, ruimte en snackgeschiedenis, waarin pratende duiven en tapdansende kaassoufflés nog het minst bevreemden. SNACKS! is een muzikale komedie over nostalgie, vooruitgang en de kunst van het loslaten met naast Anne-Marie Jung ook o.a. Owen Schumachter en Xander van Vledder op de bühne. Voor iedereen die gelooft dat een rondje snackbar op z’n tijd geen kwaad kan!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 38,75

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.