Datum za 16 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde een droomdebuut. In juni 2021 studeerden ze af aan de toneelschool en wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de AHK, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar (2021) het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daarmee de publieksprijs en de Wim Sonneveld prijs in ontvangst. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek welke je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Het duo Laura Bakker en Isabelle Kafando, oftewel n00b noemt zichzelf de nieuwe theater hype die niet meer zal stoppen. Laura en Isabelle zijn het hart van de organisatie. n00b zet zich interdisciplinair in en rouleert tussen millennial cabaret en urban muziektheater. Ze spelen in op de actualiteit en schromen niet om de waarheid te vertellen op hun eigen wijze. Het doel van n00b is dagelijkse normale zaken en de actualiteit transformeren naar een bijzonder grappige en intelligente fantasie vorm. Zij willen het publiek verder laten kijken dan hun gewone routine. n00b is niet te plaatsen in een hokje. Ze maken zowel voorstellingen als ruige videoclips die ze via Instagram, TikTok, Facebook, YouTube verspreiden. Het zijn twee vrouwen van wie je vergeet wie ze zijn. Ze zijn het publiek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.