Datum za 21 mei Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

Sportmarkt

Heb je vanwege je beperking moeite met het vinden van een passende sport? Of zie je, om wat voor reden dan ook, enorm op om te gaan sporten? Misschien is aangepast sporten dan iets voor jou?

Op 21 mei organiseren Hengelo Sport, Wijkracht en gemeente Hengelo de sportmarkt voor aangepast sporten bij het FBK-stadion. Sportverenigingen uit Hengelo presenteren hier hun aanbod in aangepast sporten.

Aanbod

Iedereen die vanwege een beperking (of door welke reden dan ook) moeite heeft met het vinden van een sport, kan tijdens de sportmarkt in contact komen met diverse sportaanbieders uit heel Hengelo. Veel verenigingen zullen aanwezig zijn. Van honkbal tot Zumba. Van kickboksen tot scouting. Het aanbod is ruim en divers. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de sport ter plekke uit te proberen!

Ook aan de creatieve Hengeloër is gedacht. Atelier Z en Studio Kamak presenteren hun culturele aanbod. Het hele aanbod tijdens de sportmarkt is te vinden op de website van Hengelo Sport.

Special Olympics 2022

In aanloop naar de Special Olympics Twente worden door de hele regio sportmarkten voor aangepast sporten georganiseerd. De Special Olympics Nationale Spelen 2022 is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Van 10 tot 12 juni 2022 is Twente het decor van de Nationale Spelen. Hengelo is eén van de veertien Twentse gemeenten die gekozen is als speelstad. De onderdelen atletiek en hockey worden in Hengelo gehouden. Alle informatie over de komende Spelen is te vinden op www.specialolympics2022.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.