Datum za 25 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sportvereniging H.G.V. organiseert voor de 8e keer een sportshow. Na vorig jaar in de aula van OSG te hebben plaatsgevonden, keren we dit jaar terug naar het vertrouwde podium van Schouwburg Hengelo. De voorstelling belooft een prachtige verzameling sportacts te bevatten, waarbij dans- en turnoptredens uiteraard niet mogen ontbreken. De Free Running-groep en de rhönradturners zijn ook dit jaar weer van de partij, dus we kunnen zeker spectaculaire optredens verwachten. Het Demoteam zal eveneens zorgen voor een schitterende openings- en afsluiting act. Tijdens de show krijg je bovendien een uniek kijkje achter de schermen. Onze acteurs tonen je op komische wijze hoe het leven eruitziet achter de schermen van een sportshow-organisatie. Je leert op een vermakelijke manier de ins en outs kennen van een echte sportshow. Als je op zoek bent naar een show vol indrukwekkende acts, afgewisseld met hilarische fragmenten die zich afspelen achter de schermen, dan mag je deze show absoluut niet missen.

Maak gebruik van het vroegboekvoordeel: tot 1 oktober krijg je € 2,00 korting op de entreeprijs. Reguliere prijs: volwassenen € 12,00 / kinderen € 10,50.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 10,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.