Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Stamppot Wandeling

Terug naar overzicht
Datum za 26 dec. Locatie Het Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

Openingstijden:

Stamppot Wandeling

Bladeren verkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en als je niet oppast valt er een kastanje of eikel op je hoofd: de herfst is begonnen! De komst van de herfst brengt een hele nieuwe kijk op het Twentse landschap, wandel samen door deze prachtige natuur en ontdek elke dag weer andere kleuren. Geniet van de frisse wind en af en toe een zonnestraal, ga met kinderen op zoek naar paddenstoelen, kastanjes en eikels, kortom: geniet tijdens deze wandeling van al het moois wat het Twentse landschap te bieden heeft! De lengte van de wandelroutes varieert van 3,3 km tot 5 km.

Een wandeling door de natuur levert naast de prachtige omgeving ook rode wangen en een frisse neus op. Haal daarom na afloop van de wandeling een heerlijke stamppotmaaltijd af bij het Wapen van Beckum zodat je thuis rond het haardvuur lekker op kan warmen!

Arrangement boeken

Dit arrangement is te boeken op zaterdag en op zondag, waarbij de stamppot af te halen is tussen 15:30 – 19:30 uur. Reserveer via het contactformulier of bel 074 - 367 65 65.

De wandeling wordt per mail toegestuurd, zodat je zelf kan kiezen hoe laat je aan de wandeltocht begint! Geef bij de aanmelding een indicatie van hoe laat je bij het Wapen van Beckum denkt te zijn, en zij zorgen dat de stamppot warm voor je klaar staat om mee naar huis te nemen. Mocht je toch iets eerder of later zijn, bel ze gerust. En anders zorgt de keukenbrigade dat het zo snel mogelijk warm is!

Wat schaft de pot?

Stamppotmaaltijd: Boerenkool óf zuurkool, rookworst, hachee, speklap en zuur. Op aanvraag is vegetarisch natuurlijk ook mogelijk!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€14,50 voor een wandeling + een stamppotmaaltijd.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.