Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Start2Bike

Terug naar overzicht
Datum za 12 sep. Locatie Slangenbeek Tweewielers
Topweg 44
7559 PH Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 09.00 - 12.00 uur

Start2Bike

Het is een trainingsprogramma voor herstartende of beginnende fietsers. De organisatie doet dit al jaren met heel veel plezier. Elke editie heeft tientallen deelnemers, die na het programma niet alleen erg enthousiast zijn over de fietssport, maar ook eventuele angsten kwijt zijn. Heb jij het fietsvirus opgelopen tijdens de quarantainetijd en wil je jouw techniek verbeteren? Meld je dan nu aan om de kneepjes van het vak te leren.

Leer basistechnieken en verbeter je uithoudingsvermogen

Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je in enkele weken de basistechnieken en verbeter je je uithoudingsvermogen. De clinics starten bij Slangenbeek Tweewielers en er is een programma voor zowel mountainbikers als wielrenners. De inschrijving is gestart en de eerste enthousiastelingen hebben zich al opgegeven via de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

37,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.