Muziek

Stichting Kamermuziek Hengelo

Terug naar overzicht
Datum zo 12 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Kameleontisch en gepassioneerd, want of het oude muziek is of hypermodern, popmuziek, jazz, klassiek of wereldmuziek — als je het Amstel Quartet hoort, vervagen de scheidslijnen tussen de genres. Technische beperkingen zijn er niet, muzikale grenzen worden overschreden. Het Amstel Quartet was al eerder in de Waterstaatskerk te horen. Dit keer wordt het kwartet versterkt met pianiste Laura Sandee. Samen spelen zij onder meer Sunlight Sonata van Pelēcis.

Het Amstel Quartet staat bekend als ’s werelds kleurrijkste saxofoonkwartet. Ze worden geprezen om hun expressiviteit in een breed scala aan muziekstijlen. In de afgelopen jaren heeft de groep werken van Christian Lauba, Hugues DuFourt, Maxim Shalygin, Michael Torke, Meredith Monk, Anthony Fiumara en vele anderen in première gebracht. De musici van het Amstel Quartet zijn: Remco Jak (sopraan sax), Olivier Sliepen (alt sax), Bas Apswoude (tenor sax), Harry Cherrin (bariton sax).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.