Muziek

Stichting Kamermuziek Hengelo

Terug naar overzicht
Datum zo 16 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Laetitia Gerards en Thomas Beijer zijn beiden zeer getalenteerde duizendpoten. Laetitia valt met haar prachtige zangstem regelmatig in de prijzen. Zij won onder andere de eerste prijs junior van het Deutekom Concours en van het Prinses Christina Concours evenals de prestigieuze Young Talent Award van het Koninklijk Concertgebouw. Zij treedt overal ter wereld op, onder meer met de Nederlandse Reisopera. Laetitia zingt Mozart, Puccini, Massenet, Kurt Weil, Beethoven, Bernstein, Poulenc. Thomas Beijer is pianist, componist, schrijver en animatietekenaar. In 2022 ontvangt hij de Nederlandse muziekprijs die hem eert als “uomo universalis” en hem roemt om zijn extreme talent. De door hem gecomponeerde muziek Motion Games voor Rosanne Philippens en Yuri van Nieuwkerk, klonk al eerder in de Waterstaatskerk (2013). In 2017 speelde Thomas voor Kamermuziek Hengelo zijn Canción y Danza.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.