Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Stoere Boeren Wandeltocht

Terug naar overzicht
Datum za 17 jul. Locatie Twekkelo, start bij het Plukreef
Twekkelerweg 350 350
7554 SE Hengelo

Stoere Boeren Wandeltocht

met picknick tussen de koeien!

Kom naar Twekkelo (buitengebied Enschede/Hengelo) om te wandelen over de stiewelpaden (laarzenpaden) in het mooie Twentse landschap. Je start bij Het Plukreef (Hengelo). Tussen 10.00 en 11.00 uur kan iedereen na een bakje koffie/thee/ranja in z’n eigen tempo en gezelschap de wandeltocht starten naar Melkveebedrijf de Veldgeuver. Op de Veldgeuver wordt een eenvoudige picknick aangeboden. Geniet van het eten tussen de koeien. Na de lunch kan er een rondleiding gevolgd worden op het melkveebedrijf.

Hierna wordt de wandeltocht vervolgd met als eindstation het Plukreef, waar je afhankelijk van de route en jouw eigen wandeltempo tussen 15.00 en 16.30 uur weer aankomt.

Twee wandelroutes

Er worden twee wandelroutes uitgezet:

– een korte route die heen en terug gelijk is en ongeveer 2,5-3 km (enkele reis) lang is.

– een lange route die heen ongeveer 5,5 km en terug ongeveer 4 km lang is.

Voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of de wandelafstand te ver is, is het mogelijk om per fiets beide locaties af te gaan. Hiervoor is geen aparte fietsroute uitgezet.

Deelname

Geef je tot uiterlijk vijf dagen van te voren op via deze link. Vooraf opgeven en betalen is verplicht i.v.m. maximale aantal opgaves. Na aanmelding ontvang je een mail met meer informatie over het betalen. De kosten voor kinderen tot 12 jaar zijn €7,50 per persoon, en voor de deelnemers ouder dan 12 jaar €10,00

Uiteraard zijn de dan geldende RIVM richtlijnen van toepassing en deelname is daarom geheel op eigen risico. En nog een laatste puntje: honden zijn niet toegestaan tijdens deze wandeling.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Tot 12 jaar €7,50
Vanaf 12 jaar €10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.