Muziek

Stories for Boys, The History of U2

Terug naar overzicht
Datum vr 28 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
Dé U2 tributeband brengt een show vol elementen van U2 met de nadruk op trots, passie en respect voor “de vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits! Jason Thiesen speelt samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw is aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen en drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs. Ze hebben allen oog voor elk U2 detail, wat L.A.vation maakt tot dé beste U2 tribute ter wereld, het wordt alleen beter gedaan door U2 zelf!L.A. vation traden onder meer op in Europa (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland), het Midden-Oosten en Azië (Dubai-VAE, Afghanistan, Koeweit, Libanon), Afrika (Egypte), het Caribisch gebied (Dominicaanse Republiek), Noord- en Centraal-Amerika (Verenigde Staten, Mexico, Honduras, El Salvador), Zuid-Amerika (Colombia).
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.