Datum di 10 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Er zijn in het leven altijd dingen die je niet verwacht.Mark Rutte die zich iets herinnert.Mooi weer op de camping.Een talkshowtafel zonder Angela de Jong. Linkse samenwerking. Een dag zonder ‘deugen’ of ‘woke’ of ‘polarisatie’. Een nieuwe voorstelling van ‘lebbisenjansen’. En laat dat nu gewoon gaan gebeuren! SUBLIEM is de Oudejaars 2023 van Hans Sibbel (veelvuldig bekroond cabaretier en kinderboekenschrijver) en Dolf Jansen (liefhebber van rauwe groente en verdwalen). Voor Dolf wordt het zo ongeveer zijn 35e oudejaars, voor Hans is het een terugkeer naar zijn jeugdliefde. En in de voorstelling heeft hij ook heel veel zin. Dinsdag 10 oktober 2023 wordt dankzij Lebbis - maar zeker ook Jansen – SUBLIEM!

Cabaretiers Hans Sibbel en Dolf Jansen verzorgen voor het eerst in zeventien jaar weer samen een oudejaarsconference! 'We hebben nu allebei ruim zeventien jaar samen gespeeld en daarna zeventien jaar allebei solo', zegt Jansen in RTL Talkshow BEAU. 'Het voelde goed om nu weer samen iets te gaan maken.' Sibbel noemt de reünie met zijn oude maatje 'alsof je vroeger in een topteam zat en na lange tijd in de oude bezetting weer een wedstrijd mag gaan spelen'.Lebbis en Jansen traden tussen 1988 en 2006 samen op en maakten in die periode elk jaar een oudejaarsvoorstelling. Sindsdien kozen de twee elk met succes voor een solocarrière. Maar nu zijn ze weer terug: komt dat zien!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.