Datum do 12 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

‘Dit is het verhaal van onze broer. Hij klom uit het raam en knipte zijn identiteitsbewijs door. Gooide zijn telefoon in een sloot en haalde diep adem… Hij was iemand anders nu.'Chris verdwijnt, volkomen onverwacht. Zijn twee broers zoeken antwoorden. Waar is hun ondoorgrondelijke kleine broertje heen? Waar loopt hij van weg – en waarom? Hun zoektocht gaat dwars door de wildernis, langs verlaten tankstations en via de matrassenfabriek van hun vader.Steeds dieper duiken de broers in Chris’ hoofd, en hun ouderlijk huis, waar hun moeder al jarenlang ligt te slapen… Supertramp is een muzikale roadmovie; een doordenderend duet tussen een acteur en een drummer. Samen brengen zij een oprechte in-your-face vertelling over vrijheid, verantwoordelijkheid en verwachtingen.

Een muzikale roadmovie over verstikking versus vrijheid, geïnspireerd door de film Into the Wild uit 2007. Supertramp speelt in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. De intimiteit van de theatertruck zorgt voor een bijzondere theaterervaring.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 12,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.