Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Take the Way!

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 14 mrt. Locatie Twente

Openingstijden:

Vrijdag starten vanaf 16:00 - 17:30 uur
Zaterdag en Zondag starten vanaf 14:00 - 17:30 uur

Take the Way!

We krijgen in deze tijden allemaal vaak te horen dat we het samen moeten doen, en laten wij Tukkers dáár nou juist heel goed in zijn! Met het Twentse saamhorigheidsgevoel in het achterhoofd heeft Het Wapen van Beckum samen met 4 andere Twentse ondernemers alles uit de kast gehaald om jullie te verrassen met een buitengewoon smakelijke 5-gangen proeverij. Verbonden door een mooie route ontvang je een heerlijke maaltijd in je auto!

Neem de weg, met eigen auto, en rijd een prachtige route over de Twentse buitenwegen en bij ieder deelnemend restaurant wordt je een heerlijk gerechtje in de auto aangereikt.

Voor kinderen is er een speciaal kindermenu met fruitspiesje, tot soep, tot pizza etc. met afsluitend natuurlijk een heerlijk ijsje! Ook is er voor de kinderen een speciale stempelkaart gemaakt met daarop een mooie kleurplaat en spelletjes voor onderweg. Dus reserveer en start je auto!

Samen staan we sterker

Het idee is niet nieuw. Er is inspiratie opgedaan en contact gelegd met andere organisaties. In deze tijden helpen onderstaande horeca bedrijven jullie om een leuke invulling aan het weekend te geven, maar vooral ook elkaar. Samen staan we tenslotte sterker. Wie hebben dan de handen ineen geslagen?

  • Het Wapen van Beckum uit Beckum (Hengelo)
  • Spoolder uit Bentelo
  • Fleur de Sel uit Boekelo
  • Winkelman uit Buurse
  • Buffalo Bill uit Haaksbergen
Wie, wat, waar?

Dit concept wordt elke vrijdag, zaterdag en zondag aangeboden in de maanden maart en april. Een menu voor volwassenen kost 42,50 euro per persoon en het kindermenu voor kinderen tot en met 12 jaar, kost 19,50 euro per persoon.

Reserveer hier!

Vrijdags kan je starten van 16:00 tot 17:30 uur bij Winkelman in Buurse. Zaterdags en Zondags start je van 14:00 tot 17:30 uur ook bij Winkelman in Buurse.

Bekijk voor het menu en alle overige info de website!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€42,50 pp voor volwassenen
€19,50 pp voor kinderen t/m 12 jaar

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.