Datum t/m zo 04 dec. Locatie Kunstwerkplaats de Möllerwerf
Oude Boekeloseweg 33e
7553 DS Hengelo

Openingstijden:

Do 1 december 19:00 feestelijke opening
Vr 2 december 12:00 – 18:00
Za 3 december 12:00 – 18:00
Zo 4 december 12:00 – 18:00

Internationale AKI Artez studenten debuteren in Twente

Op 1 December 2022 stappen vierdejaars studenten van Kunstacademie Aki Artez de professionele kunstwereld in. Ze komen vanover de hele wereld maar maken hun debuut bij Kunstwerkplaats De Möllerwerf. Kunstenaars uit Portugal, India, Oekraïne, IJsland, China en Nederland verenigen zich en tonen werk binnen het thema: het bestaan van de mens.

Möllerwerf

Bij de Möllerwerf gaan zij voor het eerst kennismaken met wat het betekent om gezamenlijk een expositie op te stellen, te cureren en met publiek te spreken en daarmee zetten zij hun eerste stappen in het professionele werkveld. Het zal een hoogtepunt zijn van vier jaar kunstzinnig onderzoek, schilderijen, collages en fotografie met artistieke invloeden van over de hele wereld.

Feestelijke opening

Publiek is van harte uitgenodigd op de feestelijke opening op Donderdag 1 December om 19.00 uur bij Kunstwerkplaats de Möllerwerf aan de Oude Boekeloseweg 33e te Hengelo. Entree is gratis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegang

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.