Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Tentoonstelling Haut Nah

Terug naar overzicht
Datum vr 15 mei t/m do 31 dec. Locatie Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst (virtueel)

Tentoonstelling Haut Nah

Haut Nah, een nieuwe virtuele tentoonstelling in het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst. Haut nah is de titel van de zomertentoonstelling 2020 in het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst (MHHK). Haut nah, van dichtbij: hoe dichtbij moet je bij iemand zijn om hem echt te kennen?

In deze tentoonstelling is werk van ruim 25 professionele Hengelose kunstenaars te zien. Zij hebben in diverse technieken, op geheel eigen wijze, dit thema vormgegeven.

MHHK

Het MHHK is het enige Hengelose museum dat, vanaf zijn oprichting in 1999, zeven dagen in de week, 24 uur per dag, gratis toegankelijk is. In het MHHK zijn naast de diverse tentoonstellingen ook zalen van de individuele kunstenaars te bezoeken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.