Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Tentoonstelling ‘Rondom Thijs Segers’

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 29 aug. Locatie Voormalig V&D pand
Brink 110
7551 JC Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag en Zondag 11.00 - 17.00 uur
Woensdag t/m Vrijdag 12.00 - 17.00 uur

Tentoonstelling ‘Rondom Thijs Segers’

Stichting HeArtpool biedt de kunstenaar Thijs Segers in augustus de ruimte om zijn werken, gemaakt tijdens het HeArtfundjaar, tentoon te stellen.

Vorig jaar heeft de HeArtfundcommissie Thijs Segers gekozen voor het stimuleringsfonds HeArtfund. Deze beurs, die jaarlijks wordt toegekend, heeft al veel jonge kunstenaars ondersteund bij hun eerste stap naar zelfstandig ondernemerschap als beeldend kunstenaar. De gekozen kunstenaar krijgt een jaar lang een atelier aangeboden en wordt financieel en moreel ondersteund. Het jaar wordt afgesloten met een solotentoonstelling en een publicatie van het werk.

Dat de HeArtfundcommissie een neus heeft voor talent blijkt uit het feit dat al veel ‘HeArtfund’ kunstenaars in de afgelopen jaren genomineerd zijn voor en zelfs in de prijzen zijn gevallen bij o.a. de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst en de Buning Brongers Prijs.

Thijs Segers was dit jaar een van de genomineerde kunstenaars voor de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst . Hij werd voorgedragen als genomineerde uit 566 aangemelde jonge kunstenaars!

'Oud-HeArtfunders'

Naast de schilderijen van Thijs Segers is er recent werk te zien van de ‘oud-HeArtfunders’: de kunstenaars Remco Dikken, Omar Koubâa, Hanan Klei, Refika Düx, Vincent Vreeke, Maarten van Aken, Sam Samiee, Jan Bilitewski, Helena Hogenraad, Nancy de Graaf en Liesbeth Piena.

Waar en wanneer?

De tentoonstelling ‘Rondom Thijs Segers’ wordt gehouden in het voormalige V&D pand aan de markt in Hengelo van zondag 15 t/m zondag 29 augustus as.

Openingstijden:

  • Zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur

Kijk voor meer informatie over de Stichting HeArtpool op https://www.heartpool.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.