Terugkeer warenmarkt marktplein

Terug naar overzicht
Warenmarkt in Hengelo
Datum wo 15 mrt. Locatie Warenmarkt
Marktplein
Hengelo

Terugkeer warenmarkt marktplein

Woensdag 15 maart 2023 keert de warenmarkt terug op het marktplein. Woensdag 15 en zaterdag 18 maart is het dan ook groot feest met de terugkeer van de warenmarkt op het marktplein. Beide dagen worden er berensleutelhangers uitgedeeld, zijn er gratis hapjes en drankjes en kinderen krijgen een gratis bon of muntje t.w.v. € 1,- waarmee ze iets lekkers kunnen halen bij één van de vele kramen. Daarnaast kunnen de kids een gratis ritje maken in de draaimolen van Van Geelen.

Benieuwd hoe de markt eruit gaat zien op de woensdag en zaterdag op het marktplein? Kijk dan op deze pagina.

Feestelijk openingsweekend marktplein

Het nieuwe marktplein is bijna klaar! Om te vieren dat het marktplein weer teruggegeven wordt aan de Hengeloërs wordt in het weekend van 15 en 16 april een groots openingsfeest georganiseerd. Hierover binnenkort meer.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

uitinhengelo.nl/warenmarkt

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.