The Analogues : Hello Goodbye

Terug naar overzicht
Datum wo 10 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Analogues : Hello Goodbye

Hello Goodbye is de spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. Voor deze show had de band de bijkans onmogelijke taak om uit alle nummers van die iconische albums een selectie te maken. Musical director Bart van Poppel: "Wij spelen nu al jaren al die geweldige songs, maar we zijn ook nog steeds diehard Beatles-fans. Met sterke opinies over wat nou écht de beste nummers zijn. Maar: uiteindelijk ligt er een fenomenale setlist. Alle Beatles-liefhebbers zijn uitgenodigd om te kijken of ze het met onze keuzes eens zijn.”

De Nederlandse tributeband The Analogues, opgericht in 2014, is op een missie om de zes Beatles-albums in hun geheel uit te voeren. Precies zoals de aantekeningen destijds zijn gemaakt. Met dezelfde vintage instrumenten, versterkers, geluiden, live strijkers en blazers. 'Just the music' zoals opgenomen door The Beatles in de jaren zestig. Alleen helemaal live.The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs nationale en internationale zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'. Waar deze heren ook spelen; publiek en critici zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en bijna obsessieve aandacht voor muzikale details.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 56,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.