Datum za 29 okt. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo

The Beggars Clan

De Beggars Clan maken er weer een feest van met hun aanstekelijke Ierse muziek. Ze nemen het publiek vanavond mee met een Roadtrip through Ireland. The Beggars Clan trakteert het publiek op originele Ierse folk- en pubmuziek. Gevoelige en opzwepende klanken wisselen elkaar af en worden ten gehore gebracht op traditionele instrumenten.

Roadtrip through Ireland

Tijdens dit avondvullende optreden met de titel “Roadtrip through Ireland” neemt de band het publiek mee op een muzikale reis door het prachtige Ierse land.

Reisleidster Missey McGuide leidt de band en het publiek door het prachtige Ierse landschap en langs gedenkwaardige plaatsen. En uiteraard ontbreekt een bezoekje aan de pub niet. En het mooie is: het publiek mag zelf mee beslissen hoe de reis zal verlopen! Hierdoor zal geen optreden hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan! Uiteraard staat de live muziek, Irish Folk, centraal in de voorstelling. Maar het publiek zal ook ervaren dat een tripje door Ierland nog een heel avontuur kan zijn, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.

Wie al eerder een optreden van The Beggar’s Clan heeft bijgewoond weet dat deze avond weer een muzikaal feest zal worden.

Koop hier vast je tickets. Of koop ze in de voorverkoop aan de kassa. Op de avond zelf zijn ze niet meer verkrijgbaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.