Muziek

The Bootleg Sixties: Overtures

Terug naar overzicht
Datum za 29 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Bootleg Sixties: Overtures

De succesvolle Britse groep The Bootleg Sixties keert terug naar Nederland met een vernieuwde setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legen-darische muziek uit de jaren zestig. Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en dansen. 'Hey Jude', 'Blowin’ in the Wind', 'Sound of Silence' en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue. De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Mede dankzij de prachtige historische beelden waant u zich terug in de tijd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.