Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story

Terug naar overzicht
Datum do 29 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 20.00 - 22.00 uur

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van de bijzondere band Fleetwood Mac in een geheel vernieuwde show. Natuurlijk passeren klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ allemaal de revue!

Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band, al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, geweldig mee uit de voeten kan!

Fleetwood Mac

Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’ en ‘Black Magic Woman’.

Na tal van bezettingswisselingen transformeerde de band tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig, tot aan de Amerikaanse hit successen van de jaren zeventig en daarna.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€24,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.