Datum wo 24 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Dire Straits Experience weet als geen andere band recht te doen aan de muzikale klasse van The Dire Straits. Oorspronkelijk Dire Straits-bandlid Chris White meent zelfs dat mede-bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. En zijn lat ligt hoog! De leden van The Dire Straits Experience hebben een formidable muzikale staat van dienst en werkten met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, Mick Jagger en Tina Turner. ‘Sultans of swing’, ‘Money for nothing’, ‘Private investigations’... The Dire Straits Experience brengt woensdag 24 mei alle parels van het fenomenale Dire Straits-repertoire ten gehore. U kunt zitten, u kunt staan. Als u het maar niet mist!

The Dire Straits Experience brengt op ongeëvenaarde wijze de muziek van een van de meest creatieve en unieke rockbands uit de vorige eeuw tot leven. De leden hebben hun muzikale strepen verdiend en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.Let op- U boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier. - De entreeprijs is exclusief garderobe en drankje.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 35,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.