Cabaret

The Maassen: ONBEKEND TERREIN

Terug naar overzicht
Datum wo 21 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Maassen: ONBEKEND TERREIN

Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we alles te benoemen, te berekenen, te duiden. Soms geeft dat ons de illusie van helderheid, maar in wezen tasten we nog steeds in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, richtlijnen, geschreven- en ongeschreven regels.Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze onemanshow terrein betreden waar hij nog nooit geweest is. Kom kijken, je gaat wat meemaken...Let op! Maximaal 4 kaarten per persoon.

Theo Maassen

Cabaretier en acteur Theo Maassen (1966) groeide op in het kleine Brabantse dorpje Zijtaart. In 1990 werd hij het eerste lid van Comedytrain en in datzelfde jaar wint hij de Cameretten. Maassen staat bekend op zijn compromisloze engagement en snoeiharde grappen en groeide de afgelopen jaren uit tot één van Nederlands beste en meest besproken comedians. In 1994 debuteerde Maassen met zijn eerste voorstelling Bepaalde Dingen. Vanaf zijn derde programma, Ruwe Pit, ontvangt Maassen lovende recensies en zitten de zalen vol. Zijn carrière wordt bekroond met zo ongeveer elke prijs die voor een cabaretier in Nederland te winnen is (o.a. Prijs van de Kritiek, de Prins Bernhard Cultuurfonds Theater Prijs, de Poelifinario). Theo Maassen stond in 2019 voor het laatst met een solo-programma in Schouwburg Hengelo. Situatie gewijzigd was een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Als acteur schitterde Maassen in diverse films, waaronder Minoes (2001), TBS (2008), Het Geheim (2010) en Doodslag (2012) en De Liefhebbers (2019). In 2018 maakte hij zijn regiedebuut met de komische speelfilm Billy. In juni 2020 werd Maassen podcast-maker met zijn serie Ervaring voor beginners. In 60 minuten praat hij met makers over de kunst van het maken. O.a. scenarioschrijver Robert Alberdingk Thijm, theatermaker Laura van Dolron, cabaretiers Jeroen van Merwijk en Jörgen Raymann en stripacteur Aimée de Jongh zijn te gast.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.