Datum vr 12 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De makers van BERLIN ontmoeten een kranige Duitser op leeftijd. Ze raken aan de praat en zijn geboeid door zijn onwaarschijnlijke levenswandel. Enkele gesprekken en weken later beslissen ze om het laatste luik uit hun Holoceen-cyclus, waarin ze verschillende stadsportretten maken, aan hem op te hangen. ‘Aan theatergroep BERLIN danken wij een van de belangwekkendste producties van dit jaar. The Making of Berlin is een fascinerende voorstelling die je van begin tot eind in de greep houdt, halverwege ineens voor grote dramatische verwarring zorgt, vervolgens ingenieus speelt met de vraag ‘wat is fictie, wat is fantasie?’ en ten slotte door de muziek zelf naar een aangrijpend slotakkoord toewerkt. De man, de droom, de dood – dat is het, meer niet, maar allesomvattend.’ | ***** De Volkskrant

Het gezelschap Berlin maakt theater zoals u het nog nooit gezien hebt. Na Zvizdal, een documentaire over het leven in Tsjernobyl, ontmoetten ze een man die bij het Berliner Philharmoniker werkte. Hij wordt het centrum van The Making of Berlin, een portret van de Duitse hoofdstad, maar ook van een Berliner die zijn onvoltooide droom wil waarmaken.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.