Theater

The Making of Soros the Musical

Terug naar overzicht
Datum do 30 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Making of Soros the Musical

Mugmetdegoudentand is een eigenzinnig Amsterdams theater-gezelschap. In de regie van Lineke Rijxman spelen o.a. Vincent van der Valk en Rosa van Leeuwen The Making of Soros the Musical. Vier enthousiaste doch kritische theatermakers storten zich vol overgave op de productie van een wervelende musical over de miljardair en filantroop George Soros.Met zang, dans en discussie willen zij hun publiek meevoeren in het leven van de speculant die uitgroeide tot de aartsvijand van extreemrechts. Deze politiek activist met meer geld dan hij kan tellen, wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen herkend. Leer deze redder van de mensheid en zijn vijanden kennen.Inleiding Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost €2,50 en begint om 19:30 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Mugmetdegoudentand

Mugmetdegoudentand is een eigenzinnig Amsterdams theatergezelschap dat al meer dan vijfendertig jaar succesvol theater en af en toe televisie maakt onder het motto 'Het is nu'.De groep maakt nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’. Ze vindt het daarbij van essentieel belang dat theater onderscheid probeert te maken tussen de ene mening en de andere, tussen werkelijkheid en projectie, tussen vorm en inhoud, verstand en onderbuik en tussen hoofd- en bijzaak. Het artistieke team van mugmetdegoudentand bestaat uit Joan Nederlof, Lineke Rijxman en Marcel Musters.De mug is bekend van o.a. de televisieseries Hertenkamp, TV7 en Koppensnellers en van de theatervoorstellingen Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors, Smoeder, Hannah en Martin, Buik, Quality Time en Kunsthart.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.